Aktuellt

Inslag på Nyhetsmorgon om oseriösa aktörer på elmarknaden

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga hos oss. Att vi är överens och att kunder förstår avtalet och vad det innebär.

Tyvärr finns det aktörer på marknaden som använder sig av mer eller mindre seriösa säljmetoder. En av dessa aktörer uppmärksammades idag på TV4as nyhetsmorgon. Vi vill göra våra kunder uppmärksamma på att detta förekommer även i vårt område.

Länk till tv4play:

https://www.tv4play.se/program/nyheterna/3931444

Posted in: Okategoriserade

Leave a Comment (0) →

Här är bästa elhandelsbolagen enligt Villaägarnas riksförbund:

Varje månad samlar Energimarknadsinspektionen in elhandelsföretagens priser. Siffran efter respektive företag är ett snitt över vilken placering det haft på listan över lägst pris under perioden januari 2016 – maj 2017.

bra elpris enl aftonbladet

 

 

 

 

 

 

 

Länk till artikel: http://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/GWoKx/bolagen-som-pressar-ner-ditt-elpris-mest

Posted in: Okategoriserade

Leave a Comment (0) →

Vi har satt upp nya laddstolpar för elbilar i Tråvad och Kvänum!

Det rullar tiotusentals elfordon på de svenska vägarna och antalet ökar stadigt och snabbt. En väl fungerande laddinfrastruktur ökar möjligheterna att använda de laddbara fordonen och är en förutsättning för att öka antalet elfordon på de svenska vägarna.

En viktig faktor för att minska trafikens koldioxidutsläpp är en övergång till eldrift, och frågan om laddning blir då extra viktig. I Sverige finns i dag över 2000 laddpunkter fördelat på över 600 laddstationer med olika typer av kontakter och effekt. Vi är med och bygger ut detta viktiga nät för framtiden.

Allt fler kunder har elbilar och för att öka tillgängligheten och göra det ännu enklare för dig att ladda din elbil i vår region, bygger Kvänum Energi nu fler laddstolpar för elbilar. En satsning för att bidra till Sveriges laddbilsinfrastruktur och det långsiktiga målet med en fossilfri bilflotta.

Välkommen att ladda din bil här:

Kvänum, vid hotell Lumber och Karle. Här har vi en destinationsladdare, 22kW. Vid hotellet finns nu även en Teslaladdare.

Tråvad, vid 47an, Ågatan 2, finns en snabbladdare 50kW.

Jung, Jungatorp finns en 50kW snabbladdare i drift sedan tidigare.

Inom en snar framtid kommer ytterligare en destinationsladdare vid Kvänum Energis kontor och en i Vedum.

 

Har du några frågor? Hör av dig!

 

Bilder från uppstart i Kvänum.

luk

luka

Bilder från premiärladdning på uppstartsdagen i Tråvad.

trvad

Posted in: Okategoriserade

Leave a Comment (0) →
Page 1 of 15 12345...»