Aktuellt

Info om pelletsleveranser, bulk från VIDA

Vida har tyvärr beslutat att stoppa pelletsleveranser av bulk. Så fort vi vet när leveranserna kommer igång igen uppdaterar vi med information här. Säck på pall finns att tillgå.

Scandbio levererar, men med förlängd leveranstid

Orsaken är att hösten och vinterns väderförhållanden har påverkat råvarutillgången för pelletstillverkare.

Posted in: Okategoriserade

Leave a Comment (0) →

Förlängd leveranstid – pellets

Hösten och vinterns väderförhållanden har påverkat råvarutillgången för pelletstillverkare.

From 2/2 tvingas Scandbio införa en tillfällig förlängning av leveranstiden med 10 dagar. Ordinarie leveranstider återinförs så snart möjlighet ges.

Hör av dig till oss om du har några frågor kring din pelletsbeställning.

 

Posted in: Okategoriserade

Leave a Comment (0) →

Tack och grattis!!

Stort tack till alla som firade elens dag med oss! ⚡️🌟💡
Vi vill också säga grattis till vinnarna i gårdagens frågesport:

I barntävlingen vann:
Alice Svensson
Elvira Svensson
Stort grattis, ni har vunnit varsin förpackning Magformers och reflexväst.

Bland våra vuxna tävlande vann
Karin Mann första priset, -tillgång till spa och relax på Lumber & Karle!
Lennart Johansson och Dan Fonnygaard har vunnit varsin powerbank!

Stort grattis och ladda på!!

Välkommen att hämta era priser i vår reception. Vill ni att vi skickar era priser så hör av er till vår kundtjänst! 0512-797070

Posted in: Okategoriserade

Leave a Comment (0) →

Energikalender dag 23! ELENS DAG! ⚡️

💡⚡️ Hurra, idag firar vi Elens dag! ⚡️💡
Elen räddar liv, ger oss ljus, värme och trygghet, den ger oss fritid och underhållning, möjliggör snabba och miljövänliga transporter och mycket, mycket mer! Verkligen värd att fira!!
Vi 💜 el!
Vi firar med öppet hus kl. 14-19! Vi har fått ändra våra planer för dagen något, en stor vattenläcka i våra lokaler gör att det är lite rörigt och att stor fuktsanering pågår. Vi hoppas att du ändå kikar in hos oss idag! Vi svarar på dina frågor, tävlar ut fina priser, bjuder på fika mm. Varmt vELkommen!

31C2C61E-767A-4B2C-85D5-3A02A9DD3973

 

Posted in: Okategoriserade

Leave a Comment (0) →

Energikalender, dan före dan! 22/1

Visste du att eldflugor ger ifrån sig ljus genom en kemisk reaktion som är så effektiv att hela 98 % av energin förvandlas till ljus, mer än dubbelt så effektiv som traditionell ljusteknik! Genom att studera eldflugan och härma dess uppbyggnad och material har forskare kunnat effektivisera LED-lampan till att bli nästan lika bra som eldflugan! Wow!
I morgon firar vi Elens dag, välkommen att träffa oss i våra lokaler på Skaragatan 23 i Kvänum! Vi har öppet hus klockan 14-19. På grund av en omfattande vattenläcka har vi varit tvungna att tänka om lite inför Elens dag men hoppas att ni ändå vill komma och träffa oss (bland avfuktare och fläktar mm). Varmt välkommen!

CE4C1D25-7132-4A11-9540-A8E02735CB68

Posted in: Okategoriserade

Leave a Comment (0) →

Röjningsarbete pågår i Norra Vånga v. 4

Vi genomför nu underhållsröjning kring hög – och lågspänningsledningar för att trygga och säkra elleveransen. Den 22/1 startar vi vår entreprenör röjningsarbete i området kring Norra Vånga.
Vi uppdaterar kontinuerligt information om var röjningsarbete pågår här och på vår Facebooksida.
Har du som mark- eller fastighetsägare några funderingar i samband med detta är du alltid välkommen att höra av dig till oss! 0512-797070
VRFD

Posted in: Okategoriserade

Leave a Comment (0) →

Energikalender dag 19

Nu närmar sig Elens dag med stormsteg! Men först är det helg och vi är många som kopplar av lite extra, umgås, kollar på en go film, lyssnar på musik, lagar extra god mat och laddar batterierna på olika vis. Elen är ofta inkopplad när vi höjer mysfaktorn!
Det är faktiskt så att även allt vi människor gör styrs av elektriska signaler som går genom kroppen. Vi producerar så mycket energi att om tekniken fanns skulle det gå att ladda en mobiltelefon med den energi hjärnan producerar. Det skulle ta väldigt lång tid, men tanken är ändå fascinerande!! ⚡️
TrELvig hELg!!

CF6BC0B3-96ED-4C71-A6A0-DFDFA72C6849

Posted in: Okategoriserade

Leave a Comment (0) →

Energikalender dag 18

Vi uppskattar verkligen elen och elens alla fördelar, samtidigt tycker vi att energieffektivisering är mycket viktigt! Elen ska förstås användas så smart och effektivt som möjligt! Det är bra för dig, klimatet, samhället och din plånbok. Här kommer några enkla energismarta tips:

· Övergå till LED-belysning, den behöver mindre än 20 % av den el som en traditionell glödlampa drar.
· Stäng av ordentligt! – Hemelektronik som TV, dator mm drar onödigt mycket energi i standby-läge. Fjärrstyrda strömbrytare eller grenkontakter med inbyggd strömbrytare kan underlätta!

4B60A4E2-3492-4089-A34D-645CF2C0C3A7

Posted in: Okategoriserade

Leave a Comment (0) →

Grattis Marie!

Tävlingen är avslutad!

Varmt tack till alla som varit med och delat med sig av bra tips och stort grattis till Marie Larsson som blev vinnare i denna veckans tävling!!

Vill ni ha mer tips om vad som är bra att tänka på vid strömavbrott och hur du kan förbereda dig inför eventuella långa avbrott?
Kika gärna på våra korta informationsfilmer!

Elavbrott

35DAC7A7-72E9-4213-B820-AC002717950F

Posted in: Okategoriserade

Leave a Comment (0) →
Page 1 of 19 12345...»